Op zoek naar een oplossing

Je bent op mijn site gekomen omdat je begeleiding zoekt. Je hebt namelijk te maken met stress, onrust, vermoeidheid, een gevoel van vastlopen of je bent misschien zelfs jezelf een beetje aan het kwijtraken. Je geeft alles, maar een oplossing lijkt maar niet te komen. Misschien geldt dit niet eens voor jou alleen, maar ook voor je (werk)omgeving: je collega’s, je medewerkers, je directie… Kortom: daar waar je met passie ooit koos voor jouw werk, loopt het nu simpelweg niet goed. Dat doet pijn, helpt niet en je zoekt naar vertrouwen en verandering.

Meliora begeleidt (onderwijzend) personeel en directies in de balans tussen goed en goed genoeg. Ergens in die balans kan namelijk de ruimte ontstaan tot verandering en dus beweging. Vanuit die beweging kan jij, je team of je organisatie weer verder groeien. Omdat het altijd beter kan.

Samen met mijn paarden geef ik je de tools, oefeningen, inzichten en bewustwording die je nodig hebt. Dat doen we zorgvuldig en tegelijkertijd doortastend. Het mag best een beetje schuren; daar heb je naar mijn idee namelijk het meeste aan. Uiteindelijk gaat het erom dat je komt tot een gevoel van rust en plezier, vanuit erkenning voor wat je doet. Vanuit de ander, en vanuit jezelf.

Coaching van medewerkers

Op individueel en groepsniveau coach ik medewerkers naar rust. Vaak lopen zij tegen perfectionisme aan, zoeken zij naar meer aandacht voor hun eigen stem, meer ruimte voor het gezin of willen zij leren loslaten. Dat is een balans tussen goed en goed genoeg die zowel het werkende leven als het privéleven raakt. Beiden zullen dus ook ter sprake komen in de sessies die we doorlopen. Door verschillende technieken in te zetten en samen met de paarden te werken aan de (coach)vraag, zijn zij na een aantal sessies beter in staat zonder onrust, stress, een gevoel van machteloosheid bij te dragen aan het werkende leven en de ontwikkeling van leerlingen en studenten. Gaat dit over jou? Of ervaar je deze onbalans in jouw team? Neem dan contact op om de mogelijkheden samen door te spreken.

Coaching van directies & management

Uitval van collega’s, de druk om aan (overheids)vereisten te moeten voldoen, het commercieel belang van de organisatie, hoge werkdruk, onenigheid in de directie of met medewerkers en arbeidskrapte. Het zijn zaken die je als leidinggevende behoorlijk in de weg kunnen zitten. Ze hebben niet alleen impact op je werk, maar ook privé. Als verantwoordelijke voor de organisatie is het belangrijk dat ook jij gezond en plezierig kan bijdragen.

Door coaching met de paarden begeleidt Meliora directies en management in de (onderwijs)organisatie bij het vinden van rust en plezier voor zichzelf en de organisatie. Dat doe ik op individueel niveau maar ook in groepen. Hierbij werk ik regelmatig systemisch en als organisatie-opsteller. Als directielid of directieteam ben je voortaan beter in staat te begrijpen hoe je kan handelen ten dienste van jezelf, de organisatie én je medewerkers met een gezond en plezierig bedrijf als resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor directies? Neem contact op om de mogelijkheden samen door te spreken

Tarieven

Ik geloof dat coaching moeten passen bij jou: jouw vraag, jouw organisatie, jouw verlangen. Om die reden werk ik graag op persoonlijke basis en bespreek ik wat de mogelijkheden zijn. Wil je meer weten over de tarieven of over hoe we kunnen bijdragen verdere ontwikkeling? Neem dan gewoon even contact met me op.